Hallo schetsers!
We brengen u goed nieuws! 13 en 14 Juni werken we samen met de Rotterdamse Dakendagen voor een geweldige workshop. Namelijk de workshop panorama tekenen op de daken van twee geweldige Rotterdamse gebouwen.

Op de 13de zijn we aanwezig op het dak van De Heuvel. En de 14de bij het Holbeinhuis. Beide dagen van 10:30uur tot 17:30uur.

We hebben gratis toegang kunnen regelen voor 20 personen die meedoen aan het event met onze club. Dus wil je gratis meetekenen is een registratie verplicht voor zaterdag en zondag. Je hoeft niet beide dagen aanwezig te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Stuur een email naar tania.aef.cardoso@gmail met je naam en welke dag of dagen je aanwezig zult zijn. Je kunt je registreren to dinsdag 9 juni.

De workshops zijn voor alle niveaus. Ben je een beginner en twijfel je of je de workshop kan bijhouden? Maak je geen zorgen, we zullen lessen geven. Dus zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Er zijn ook verschillende activiteiten op het dak die we ook als thema zouden kunnen aanhalen. Alle deelnemeners aan de dakendagen zijn welkom om mee te doen aan de workshops. Het doel van de dag is om te tekenen, nieuwe mensen leren kennen, genieten van het geweldige uitzicht en om plezier te hebben.

Verdere informatie:
Materiaal aanraders: Een landschap formaat schetboek of A3 papier, en de tekenmaterialen waar je vertrouwd mee bent.
Er is een snack-bar op het dak aanwezig.

Ontmoetingstijden en plaats:
Zaterdag 13 juni: 10:30 bij de voordeur van De Heuvel.
https://goo.gl/maps/NjTNj

Zondag 14 juni: 10:30 bij de voordeur van het Holbeinhuis.
Voor verdere informatie belt u Tânia 0630267446

Kom gezellig mee tekenen! Tot dan!

______________________________________________________________________

Hello fellow sketchers!
Good news! In the 13th and the 14th of June we have come together with the Rotterdamse Dakendagen to give you an incredible opportunity! The chance to draw panoramic viewings on the roof of two awesome buildings here in Rotterdam!

This activity is divided in two days on the roof of two different buildings (13th at De Heuvel and 14that Holbeinhuis) in Rotterdam from 10:30 to 17:30. Registering is mandatory for we have 20 free entrances to the event on Saturday and Sunday. You can chose one day or both, just send us an email to tania.aef.cardoso@gmail with your name and day(s) you will be attending until the 9th of June.

We will approach this as a workshop on panoramic drawing, but don’t worry there will be also different events throughout the day on the roof that we can also draw. Everyone is invited to participate, there are not prerequisites for the places, themes or drawing, so don’t worry if you don’t draw that well, we will be teaching! The goal is to draw, interact with different people, enjoy the wonderful skyline of Rotterdam and to HAVE FUN!

MATERIAL: We suggest that you bring landscape format sketchbooks or A3 sheets of paper (we can then fold them in landscape shape) and the materials you like to work with the most. It’s not mandatory but it will be easier for you to create the panoramic view. For watercolors please have thicker paper otherwise it will ruin your paper and drawing. If anything is missing we can always share materials.

RECOMMENDATIONS: There is going to be a snack-bar at the rooftops but if you want you can bring food and water. Bring comfortable clothes and a sheet if you want to seat on the floor to draw.

PLACE AND HOUR OF THE MEETING:
Saturday, the 13th, at 10:30 at the door of De Heuvel Gebouw

Sunday, the 14th, at 10:30 at the door of Holbeinhuis
Any emergencies please call Tânia 0630267446.
From 10:30 to 17:00.

Hope to see everyone there! Join the drawing fun!