Op 21 januari zijn ze voor het eerst bijeengekomen in het Gorcums museum: Sketchcrawl Gorinchem. Op 29 april 2017 is hun tweede sketchcrawl gepland.

Fort Altena in Werkendam is het decor voor de tweede tekenmarathon van Sketchcrawl Gorinchem en omgeving op zaterdag 29 april 2017. Vanaf elf uur tot een uur of vier. Het prachtig gerestaureerde fort aan de Tol is het tekenen waard, maar ook als het geen mooi weer is, valt er genoeg te tekenen in het kleine museum van het fort, in de liniewinkel, maar ook gebouw D met zijn authentieke kelderruimtes wordt opengesteld. Denk eraan, het is daar wel keldertemperatuur, dus neem een warme trui of jas mee. Tegen betaling zijn de lekkerste lunchgerechten verkrijgbaar, wil je een eigen lunchpakket eten, dan is dat alleen toegestaan vóór de brug waarover je het terrein betreedt. Stevige klapstoelen van het leger staan tot je beschikking. Kortom, alle voorwaarden zijn aanwezig om er een inspirerende sketchcrawl van te maken.

Meer informatie via de Facebook groep van Sketchcrawl Gorinchem