Door: Christiaan Afman

Sinds afgelopen voorjaar 2017 volg ik al tekenend de voortgang van constructie-; Forum, en afbraakwerkzaamheden; Grote markt nr33, in Groningen.

Links op deze tekening van 21 juni, is het Forum in aanbouw. Het hoekpand Grote markt – Poelestraat, hier in het midden, wordt voorbereid voor de sloop. Een naastgelegen pand moet voor de sloop verstevigd worden.
 

Helaas voor de urban schetser is er een stapel directieketen voor de sloopsite neergezet. Maar ook dat is informatie. Op deze tekening van 29 sept. is de sloop inmiddels begonnen.

Ik teken het zicht op dit project vanaf het tijdelijke informatiegebouw op de Grote markt. Een goede plek omdat je daar altijd droog en in de schaduw staat. Ook geliefd bij daklozen, die op hun beurt mijn vorderingen weer volgen. Volgende keer een extra setje potlood en papier mee, wie weet willen ze ook een urbansketch-poging wagen.
Wordt vervolgd.