UPDATE: JE KUNT JE NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR EEN SCHOLARSHIP. DE INSCHRIJVINGSTERMIJN IS VERSTREKEN.

Volgend jaar vindt het Internationale Urban Sketchers Symposium plaats in Nederland. Omdat Urban Sketchers Nederland dit mede mogelijk maakt, kunnen wij aan vijf studenten een ‘scholarship’ aanbieden, dit houdt in gratis deelname aan het symposium. Tijdens het symposium, kun je onder andere deelnemen aan workshops, lectures en demo’s.

Het symposium vindt plaats van woensdag 24 juli t/m zaterdag 27 juli 2019 in Amsterdam centrum. Voor impressies van eerdere symposia kan de website van de internationale Urban Sketchers organisatie worden geraadpleegd; urbansketchers.org > symposium. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar en de voertaal tijdens het symposium is Engels. Studeer je buiten Amsterdam, dan kun je je ook aanmelden. Studenten die een opleiding volgen in Amsterdam hebben echter voorrang bij de selectie.

Ben jij student en wil je kans maken op een Symposium Scholarship? Dan kun je je uiterlijk 10 oktober via dit online formulier aanmelden:

Ja, ik wil een scholarship