Op 22 december as. organiseert Urban Sketchers Nederland in samenwerking met Urban Sketchers Groningen de Sketch Day Groningen.

We sluiten deze dag aan bij een bijzonder evenement, dat dat weekend in de binnenstad van Groningen plaatsvindt: Winterwelvaart. Tijdens dit maritieme evenement meren imposante historische schepen aan aan de kades tussen de oude pakhuizen. Zo’n 25 sfeervol verlichte schepen zijn open voor publiek.

Tijdens de Sketch Day geeft Christiaan Afman een workshop. Verder is er een knusse kerstmarkt, live muziek, aandacht voor ambachten en cultuur, en natuurlijk glühwein om op te warmen na een tekensessie.

Dus pak je tekenspullen in, trek je thermokleding aan en kom naar Groningen voor een hele dag winterse gezelligheid!

Nadere informatie volgt, de inschrijving zal via Eventbrite verlopen.