Ook volgend jaar organiseert Urban Sketchers Nederland weer een aantal Sketch Days, naast het internationale Symposium in juli.

Noteer alvast deze dagen in je agenda:

 • 23 maart: Stoommachinemuseum in Medemblik
  Het Stoommachinemuseum viert de 150e verjaardag van hun stoomgemaal ‘Vier Noorder Koggen’. We kunnen zowel binnen als buiten tekenen.
 • 18 mei: Middelburg
  In samenwerking met Urban Sketchers Middelburg gaan we tekenen in de hoofdstad van Zeeland.
 • 24-27 juli: 10th Urban Sketchers Symposium – Amsterdam 2019
  Samen met de international Urban Sketchers organiseren we dit grote Symposium. We hebben al een lokaal team dat actief is en er hebben zich al veel vrijwilligers gemeld om ons te helpen. Gaandeweg het jaar zal er meer duidelijk worden over wie wat gaat doen, en natuurlijk houden we jullie dan op de hoogte.
 • 5 oktober: Arnhem
  In samenwerking met de Gelderland Urban Sketchers gaan we aan de slag in Arnhem.

Een aantal weken voor de Sketch Days geven we meer informatie over het programma en over de inschrijvingen. Ook over het Symposium zullen we jullie informeren, maar de internationale Urban Sketchers organisatie is de aangewezen officiële bron van informatie.

Natuurlijk organiseren de lokale of regionale Urban Sketchers-groepen nog veel meer schetsbijeenkomsten door het jaar heen. Je kunt hier een overzicht van deze groepen vinden. Houd hun Facebook-pagina’s in de gaten en als je wil, kun je vrijwel elk weekend ergens tekenen.