Het bestuur van de Stichting Urban Sketchers Nederland is blij dat het een samenwerking kan aankondigen met een nieuwe partner: Gerstaecker. Gerstaecker zal onze activiteiten voor minstens drie jaar ondersteunen.

Gerstaecker is in zeven plaatsen in Nederland aanwezig met haar 10 winkels vol kunstenaarsartikelen en natuurlijk ook met een webwinkel. Onder andere de Peter van Ginkel-winkels en de Harolds-winkels, Artifac en Swaak 1892 zijn onderdeel van Gerstaecker.

Marijn van der Leden, algemeen directeur Gerstaecker Nederland en voormalig eigenaar van Swaak 1892 (in Utrecht) over de samenwerking: ‘Met veel trots gaan we een intensieve samenwerking aan met de Urban Sketchers Nederland. Urban Sketching is voor ons een kunststroming waar vrijheid en expressiviteit ultiem tot uiting komen. De komende tijd zullen we ons inzetten om jullie creativiteit zoveel mogelijk te ondersteunen. Hoe we dit exact gaan vormgeven zullen we de komende tijd bekend gaan maken.’

De Stichting Urban Sketchers Nederland zal in de communicatie op internet en in drukwerk ruimte bieden aan het partnerschap.

We zien uit naar een mooie samenwerking met Gerstaecker!

We bedanken urban sketcher Richard Venema voor het leggen van de eerste contacten tussen ons en Marijn van der Leden.

Het bestuur van Stichting Urban Sketchers Nederland