door Miryam van Es

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben organiseert USk Nederland met team Den Haag en team Delft een Nationale Sketch Day in Delft op 16 mei 2020. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen maar voor de flyer willen we graag jullie hulp vragen. De flyer wordt niet alleen voorzien van informatie maar er staan ook altijd leuke tekeningen van Urban Sketchers in. En voor deze Sketch Day flyer willen we jullie vragen om een tekening te maken. Niet zomaar een tekening natuurlijk. We gaan tekenen in Delft en Delft staat onder andere bekend om het Delfts Blauw. Daarom aan jullie de taak om een Urban Sketch in het Delfts Blauw te maken. Wie durft deze uitdaging aan en levert ons een fantastische afbeelding voor de flyer?

Even de regels op een rijtje:

  • Iedereen mag mee doen, of je nou uit Delft komt of niet.
  • De tekening moet een stadsgezicht zijn, liefst van Delft natuurlijk maar vooral in het Delfts Blauw.
  • De tekening moet in gescand of gefotografeerd worden met een zo hoog mogelijke resolutie.
  • Let op: plaats je tekening in het commentaar onder het Facebookbericht van deze oproep!
  • Jullie hebben de tijd tot 1 maart 2020!

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we bedolven worden onder jullie inzendingen. Veel plezier en succes allemaal!

English version


Who will make a drawing for our Delft Sketch Day flyer?

You might have seen that USk Nederland, Team Den Haag and Team Delft will organize a National Sketch Day in Delft on May 16th 2020. We are already very busy with the preparations for that day but for the flyer we would like to ask for your help. The flyer will be provided with information and an Urban Sketch. And for this Sketch day flyer we would like you to make the Urban Sketch. Not just a drawing of course. We are going to draw in Delft and Delft is famous for Delfts Blue (blauw). So, the challenge is to make an Urban Sketch in Delfts Blue. Who dares to take on the challenge and will send us a fantastic drawing for the flyer?

These are the rules:

  • Everyone can join, even if you’re not living in Delft.
  • The drawing must be an Urban Sketch, Delft is preferred, and it has to be in the color Delfts Blue.
  • The drawing needs to be scanned in the highest possible resolution.
  • Post your drawing under in the comments under the Facebook message of this call.
  • Deadline is 1 March!

We hope that you’re just as enthusiastic as we are and that we will be buried under your submissions. Have fun and good luck!