door Roger Klaassen

Een aantal weken geleden deed het Team Delft een oproep om schetsen in te sturen van Delft; de winnende tekening komt op de flyer van de Sketch Day van 16 mei. Er kwamen behoorlijk wat inzendingen binnen, dus Team Delft had wat te kiezen.

Ze kozen voor deze tekening van Peer Wolkers. Het team koos voor de tekening die hun het beste gevoel gaf. Miryam van Es legt uit: ‘We vonden dat de tekeningen van Peer [Peer leverde meer tekeningen in] een goede Delftsblauwe vibe hebben. Ik probeerde mij een voorstelling te maken hoe de tekening op de flyer zouden staan. Ik vond dat de tekeningen van Peer het meest uitstralen wat wij willen zeggen.’

Gefeliciteerd Peer! Dat wordt een mooie flyer.

Urban sketching is natuurlijk geen competitie tussen tekenaars, maar zo nu en dan een tekenwedstrijdje kunnen we wel waarderen. Bedankt Team Delft!