door Roger Klaassen

Met heel veel genoegen mogen we aankondigen dat het partnerschap met Winsor & Newton wordt verlengd, en wel met maar liefst drie jaar!

Het afgelopen jaar was het eerste jaar van samenwerking met Winsor & Newton, en dat is zowel ons als Winsor & Newton goed bevallen. Wat deden we zoal: Winsor & Newton verzorgde workshops tijdens onze Sketch Days, kleedde de ‘Red Army’ van het Symposium in Amsterdam; we legden contacten tussen enkele urban sketchers en Winsor & Newton; enkele urban sketchers werden uitgenodigd voor het W&N Watercolour Event.

Commercial Director Nordics & Benelux Jasper van der Wurff heeft ook zin in voortzetting van het partnerschap: ‘Wij zijn super blij met de verlenging van de samenwerking. Sinds het eerste contact is er een goede verstandhouding tussen de Urban Sketchers Nederland organisatie en ons. Naast de officiële samenwerking is er ook veel informele uitwisseling die voor ons even belangrijk is.’

Jasper van der Wurff is enthousiast over urban sketchers: ‘Winsor & Newton is niet alleen interessant voor de gevestigde kunstenaar, maar wij willen juist met de gepassioneerde hobbykunstenaars in contact komen. En dan is er wat ons betreft geen organisatie met zoveel open, nieuwsgierige, productkritische en leuke mensen als Urban Sketchers Nederland. We kijken uit naar de vele leuke projecten die we de komende 3 jaar samen zullen opzetten!’

Voor de komende drie jaar heeft de Stichting Urban Sketchers Nederland een solide financiële basis dankzij onze twee partners, Winsor & Newton en Gerstaecker. We zijn er heel blij mee!