Nu de coronamaatregelen weer zijn verlengd, willen we op 27 maart weer een Virtual Sketch Meeting organiseren..

Bij de Virtual Sketch Meeting zullen we elkaar ontmoeten via Teams. Bij de start van de Sketch Meeting krijg je een korte uitleg en sturen we je op pad met een kleine opdracht. Vervolgens ga je tekenen in je eigen omgeving – binnen of buiten. Na een tijdje komen we dan weer bij elkaar via Teams en krijg je uitleg voor een tweede opdracht. Uiteindelijk komen we dan nog een keer bij elkaar via Teams en sluiten we de dag af.

Natuurlijk ben je niet verplicht je aan de opdracht te houden – maar het is een leuke uitdaging. Bij onze Virtual Sketch Meeting van november 2020 deden veel van jullie enthousiast mee aan de opdracht. Het bijwonen van tussentijdse meeting kan lastig zijn omdat je onderweg bent en geen verbinding hebt of omdat je nog bezig bent met je eerste opdracht: geen zorgen – het is niet verplicht. We hopen natuurlijk wel iedereen te zien bij de eerste en de afsluitende Teams-meeting.

De opdracht
Ook deze keer willen we jullie weer met een opdracht op pad sturen. In samenwerking met Winsor & Newton wordt deze opdracht bedacht en een aantal dagen voor de Virtual Sketch Meeting van 27 maart zal Robert Rost via een livestream (die later is terug te kijken) een demo geven: klik hier voor meer informatie over de livestream.

Tip: vorm samen met een andere urban sketcher (of meer sketchers) bij jou in de buurt een groepje en doe samen mee aan de Virtual Sketch Meeting. Op die manier komt het dichter in de buurt van een ‘echte’ Sketch Day. Houd de regels rond groepsgrootte in verband met corona-maatregelen in de gaten!

Teams
Teams is een mogelijkheid om met groepen te kunnen video-bellen. Je krijgt van ons een dag voor de Virtual Sketch Meeting een mail met de link naar de Teams-meeting.

PROGRAMMA

Zaterdag 27 maart, 13.30-16.00 uur

  • 13.30 Welkom en start (iedereen)
  • 14.30 Tussentijds uitwisselen van ervaringen (facultatief, in groepjes – onder voorbehoud)
  • 15.45 Samenkomen om ervaringen te delen (in groepjes), gevolgd door afsluiting met groepsfoto (iedereen)
  • 16.00 Einde

INSCHRIJVEN

Om mee te kunnen doen aan de Virtual Sketch Meeting, moet je je inschrijven (we hebben je mail-adres nodig om de online meeting te kunnen voorbereiden).

Via deze link kun je inschrijven. Inschrijven kan tot donderdag 26 maart 16.00 uur..

De dag voor de Virtual Sketch Meeting krijg je dan een mail met een link naar de Teams-meeting. Bewaar die link op een handige plek.

Als je thuis begint op je laptop, computer of tablet, maar bij de latere meetings buiten onderweg bent kun je met de link ook via je mobiel deelnemen.