Ter gelegenheid van onze National Sketch Day van 21 mei heeft Gerstaecker een actiecode gemaakt. Deze actiecode is door iedereen te gebruiken, of je nu naar Eindhoven kunt komen of niet.

De korting is 10% op je aankoopbedrag – zie hieronder de precieze voorwaarden. De code kan gebruikt worden in de webshop en in de winkels van Gerstaecker.

De code USKEIND22 is geldig vanaf vandaag tot eind juni, een flinke periode om je tekenspullen aan te vullen en uit te breiden.

Voorwaarden

Actiecode is geldig van 10 mei 2022 t/m 30 juni 2022 bij besteding van € 50,- of meer in onze webshop (exclusief verzendkosten) en in onze winkels. Korting is 10%. Per klant en aankoop slechts éénmaal te gebruiken tijdens het bestelproces in het winkelmandje. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Niet combineerbaar met andere acties en kortingscodes. Uitgezonderd van deze actie: maatwerk, verzendkosten, cadeaubonnen en uitverkoop. Typ- en schrijffouten voorbehouden. Het achteraf verrekenen of uitbetalen van deze korting is niet mogelijk