Het bestuur van de Stichting Urban Sketchers Nederland is blij jullie een nieuw bestuurslid voor te kunnen stellen: Annelies Darmstadt. Bijna tegelijk moeten we afscheid nemen van Christien van Driel.

Christien is vanaf begin 2020 onze penningmeester en heeft goed op onze centjes gepast. De komende jaren wil Christien veel gaan reizen met haar man Tom, en daarom heeft ze ons laten weten per 1 januari te willen stoppen als bestuurslid.

Annelies Darmstadt gaf een aantal maanden geleden aan dat ze zich wilde inzetten voor Urban Sketchers Nederland. Na een aantal oriënterende gesprekken stelde ze zich voor in de bestuursvergadering van 8 september, waarin ze ook officieel benoemd werd. Inmiddels kwam het bericht dat de taak van penningmeester vacant zou worden, juist een taak die Annelies heel interessant vond. Annelies zal dus onder andere de taken van Christien als penningmeester overnemen.

Annelies Darmstadt

Binnenkort zullen jullie nader kennismaken met Annelies in een van onze maandelijkse ‘USK Interviews’, we houden het nu bij een korte introductie. Annelies: “Ik heb geen specifieke vooropleiding op het gebied van tekenen of schetsen gehad, ik vind het vooral heel leuk om te doen. In 2019 was ik vrijwilliger bij het internationale symposium in Amsterdam. Daarna heb ik me aangesloten bij diverse Facebookgroepen en heb ik ook verschillende schetsdagen bezocht. Sinds juli 2020 ben ik zeer enthousiast deelnemer aan de bijeenkomsten van de USK-groep in Eindhoven. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan in het bestuur van USK Nederland.”

Christien, hartelijk dank voor je inzet de afgelopen jaren! Ik zal je ‘korte’ telefoongesprekken gaan missen! En veel plezier met reizen, natuurlijk – stuur ons zo nu en dan een tekeningetje.

Annelies, van harte welkom! Succes en veel plezier gewenst met je werk in ons bestuur!

Namens het bestuur,
Roger Klaassen