door Roger Klaassen

Vanochtend plaatsten we een laatste link naar één van de 25 video’s van The Journey. Met deze laatste link is er nu een einde gekomen aan The Journey.

‘The Journey’ was een initiatief van onze partnersWinsor & Newton en Gerstaecker Nederland om het buiten tekenen deze zomer te stimuleren, waar Urban Sketchers Nederland zich graag bij aansloot. Ik haal er een paar highlights uit, waar we nog lang plezier van kunnen hebben.

Tutorials

Julia Henze organiseerde niet alleen tekenwedstrijden met mooie prijzen, maar ze schreef ook een aantal interessante tutorials, waar we veel positieve reacties op kregen. Hier kun je ze terugvinden:

Video’s

In het kader van The Journey plaatsten we elke week een nieuwe video met demonstarties van ervaren tekenaars. Julia Henze, Jörgen Asselborn, Albert Kiefer, Jenny Adam en Nina Johansson lieten ons zien hoe zij hun tekeningen opbouwen.

Ook deze video’s blijven voorlopig nog te zien via onze website. Je vindt ze op deze pagina. Waarschijnlijk gaan we deze pagina in de toekomst nog enigszins verbouwen, maar we zullen de link intact laten.