Op 26 augustus werd de eerste bijeenkomst georganiseerd van een nieuwe urban sketchersgroep: Brabantse Wal. De groep is opgericht door Lutgard Koolen. De ‘Brabantse Wal’ is een gebied in het zuidwesten van Noord-Brabant, dat loopt van het grensdorp Putte tot en met Bergen op Zoom.

De resultaten van de eerste bijeenkomst

Lutgard: “We willen zowel in de stad en dorpen tekenen als in de geweldige natuur om ons heen. Bij Putte is de landsgrens, maar we zullen deze wel eens oversteken omdat de grensdorpjes van België en het naastgelegen havengebied ook veel leuke mogelijkheden bieden om te gaan sketchen.”

“Naast gebouwen en natuur zijn er zoveel dingen die uitnodigen om getekend of geschilderd te worden dat we gaan proberen een zo divers mogelijk programma te maken.”

We wensen ‘Brabantse Wal’ heel veel succes!

Je vindt de groep ‘Brabantse Wal’ op Facebook.

Een schets van Lutgard