Zaterdag 20 april komt dichterbij: Wij kijken uit naar onze National Sketchday in Leiden! We hebben wat extra nieuws rond deze Sketch Day.

Tickets & workshops: uitverkocht

Alle 250 tickets zijn gereserveerd en ook de plaatsen in de workshops waren, zoals gebruikelijk, binnen enkele minuten vergeven.

Mensen die geen workshopplek hebben kunnen bemachtigen, niet getreurd! Er zal er genoeg te tekenen zijn in Leiden.

Zo hebben we weer 2 uitdagingen voor jullie op papier gezet, die je kunt vinden bij de posten (die we zullen aangeven op de plattegrond die je krijgt bij de start van de dag).

Voor één van die uitdagingen heb je nodig: zwart of donkergetint papier en een wit potlood en/of marker (bv Pitt pen Faber Castell, witte gel pen van Sakura of gelpennen/acrylstiften van andere merken). We hebben een beperkt aantal vellen zwart papier beschikbaar.

Voor de andere uitdaging kun je gebruik maken van je eigen schetsboek met een pen of potlood.

Heb je een ticket voor de Sketch Day in Leiden, maar kun je toch niet komen? Annuleer je ticket via Eventrbite of geef het door via info@urbansketchers.nl. Dan komt je ticket weer beschikbaar voor de mensen op de wachtlijst.

Actiecode gerstaecker

Nog niet genoeg spulletjes in je etui? Of misschien niet genoeg lege bladzijden in je schetsboek?

Gersteaecker stelt weer een actiecode beschikbaar – voor iedereen, niet alleen voor deelnemers aan de Sketch Day. De code is geldig van 10 tot en met 27 april.

Tekenen op vrijdag 19 april

We weten dat veel deelnemers aan onze schetsdagen al een dag van tevoren afreizen naar de stad van de Sketch Day. Ben je al in Leiden en vind je het leuk om al wat te tekenen, dan kun je op vrijdag 19 april vanaf 16.00 uur meerdere schetsers vinden bij Molen de Put. Ticket of niet – iedereen is welkom.

Tekening: Jaap van der Meij


Tot snel in Leiden!