Bij vragen over lokale evenementen kun je best contact opnemen met de lokale groep. Indien onder de details van een nationaal evenement bij ‘Gegevens’ als organisator ‘Urban Sketchers Nederland’ vermeld wordt, dan kun je rechtstreeks met ons contact opnemen over het evenement.

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2018

Urban Sketchers Maastricht at The Student Hotel

11 maart @ 12:30 - 16:30 CET

Urban Sketchers Maastricht gaan schetsen in de bar van The Student Hotel. Als het goed weer is gaan we lekker naar buiten. Iedereen is welkom: kom kennis maken met Urban Sketching! Uiteraard gratis. We verzamelen om 12.30 uur in de bar van The Student Hotel. Als we naar buiten gaan komen we weer bij elkaar in The Student Hotel om 16.30 om elkaars schetsen te bewonderen.

Meer weten »
april 2018

National Sketch Day Den Haag by USk NL

7 april @ 11:00 - 17:00 CET
Den Haag, Nederland + Google Maps

Voor onze eerste schetsdag van 2018 zijn we te gast bij de Urban Sketchers Den Haag. Van 11:00 tot 17:00 gaan we tekenen op en rond het Binnenhof, de Hofvijver, het Plein en de omgeving. Om 11:00 verzamelen we in Café Restaurant Luden op het Plein in hartje Den Haag. Daar verzamelen we ons ook aan het eind van de middag, en voor degenen die willen is daar ook het diner 's avonds (27,50 euro per persoon). Workshops Er zijn…

Meer weten »
mei 2018

Urban Sketchers Maastricht @ Oud-Rekem (B)

6 mei @ 11:00 - 16:00 CET

Urban Sketchers Maastricht maakt deze keer een uitstapje over de grens. Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Oud-Rekem is uitgeroepen tot het mooiste dorp van Vlaanderen. Op uitnodiging van Mathy Engelen bezoeken we het kasteel waar tevens een expositie plaats vindt. We zullen toegang hebben tot het kasteel en schetsen in het prachtige dorp behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als je komt, geef dit dan even aan in dit Facebook-evenement met de knop 'Gaat'.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen