Lokale Groepen | Local groups

Goedgekeurd
Amsterdam
Goedgekeurd
Den Bosch
Goedgekeurd
Den Haag
Goedgekeurd
Flevoland

Onze nog hele kleine groep in deze jongste provincie zoekt enthousiaste leden die Facebook hebben om hun schetsen ze kunnen delen. Meld je aan in onze Facebookgroep!!

Goedgekeurd
Friesland

Wil jij samen tekenen op een leuke plek in Friesland, Leeuwarden en omgeving? Ervaring en leeftijd zijn onbelangrijk - potlood, papier en zin om te tekenen is genoeg.

Goedgekeurd
Gelderland

In 2016 Gerard Beekman founded The Gelderland Urban Sketchers. This group now counts 125 members. Together with Ingrid Terpstra we organize sketch crawls.

Goedgekeurd
Groningen

USk Groningen is een enthousiaste groep schetsers met een grote diversiteit. We tekenen op de mooiste plekken in stad én provincie, meestal op de laatste zaterdag van de maand.

Goedgekeurd
Haarlem

Haarlem is een prachtige stad; je kijkt er je ogen uit. Haarlem Urban Sketchers zoekt elke keer de mooiste tekenplekken. Kom je ook? Klik dan op het FB-icoontje. Welkom!

Goedgekeurd
Maastricht

Local group of Urban Sketchers Netherlands in the Maastricht region. On a regular basis we organise open sketch meetups in the city and neighbouring areas. Join us on Facebook.

Goedgekeurd
Rotterdam
Goedgekeurd
Utrecht

Utrecht Urban Sketchers is een groep tekenaars met een voorliefde voor de stad Utrecht. Wij komen in ieder geval 1 keer per maand bij elkaar om samen te tekenen.