Jouw groep op onze ‘Lokaal’-pagina?

Urban Sketchers Nederland

Als je een vermelding wilt hebben op de ‘Lokaal’-pagina van Urban Sketchers Nederland dan vragen we:

  • Het urban sketchers manifesto (je vindt het hier) te onderschrijven en dit uit te dragen binnen de groep.
  • De identiteit duidelijk te maken in de naamgeving van de groep door opnemen van “Urban Sketchers” in de naam van je groep
  • Activiteiten organiseren voor de groep. We behouden ons het recht voor om groepen die langer dan een jaar niet actief zijn te verwijderen van onze website.
  • De deelnemers een gratis platform te bieden om schetsen te delen en de link hiernaar op te nemen op de Urban Sketchers Nederland Lokaal pagina

Voor de volledigheid: Urban Sketechers Nederland is een vrijwilligersorganisatie. Evenementen zijn in principe gratis. Soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd als er bijvoorbeeld workshops worden gegeven of een ruimte is gereserveerd met bijvoorbeeld koffie/thee voorzieningen.

Let bij het oprichten van een nieuwe groep even op. Bedenk goed in welke regio je actief zult zijn, in een stad, provincie of een streek. Vaak is een stad de basis voor evenementen waarbij natuurlijk uitstapjes naar locaties buiten de basislocatie kunnen worden georganiseerd. Zorg in elk geval dat de naam de lading dekt om teleurstellingen te voorkomen en ruimte te laten voor initiatieven van andere urban sketchers in de regio.   


Als jullie je na het lezen hiervan willen aanmelden, vermeld dan dat jullie bekend zijn met de spelregels en lever alsjeblieft deze gegevens aan via e-mail: info@urbansketchers.nl:

  • de groepsnaam
  • de link naar de groep
  • een plaatje (beeldmerk/logo) van de groep
  • de namen, mailadressen en Facebookaccountnamen van de organisatoren

Na toevoegen van jullie groep kunnen jullie toegang vragen tot de FB-groep van lokale organisatoren. Het zou ook leuk zijn als jullie een artikel schrijven over jullie persoonlijk en de plannen die er zijn, dat kan op de blog worden geplaatst.