Urban Sketchers Netherlands will be hosting the next International Urban Sketchers Symposium in Amsterdam.

The Dutch capital city has a history that dates back to the 13th century, and nowadays is a world city with historic as well as modern architecture. It has inspired artists for centuries with its idyllic bridges, canal houses and cobblestones.

Amsterdam hosts 180 nationalities so everyone will feel right at home. It has everything you need for spending a perfect day in the city. Hosting world-class museums, it’s not just decked with old canals, charming gabled facades, drawbridges, and windmills but also with cutting edge modern design like the EYE Filmmuseum. Truly an urban sketchers paradise!

See you at the 10th International Urban Sketchers Symposium in Amsterdam, The Netherlands!


Urban Sketchers Nederland zal gastgever zijn voor het volgende Internationale Urban Sketchers Symposium in Amsterdam.

De Nederlandse hoofdstad heeft een geschiedenis die terug gaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig een wereldstad met zowel historische als moderne architectuur. Het heeft kunstenaars eeuwenlang geïnspireerd met zijn idyllische bruggen, grachtenpanden en kasseien.

Amsterdam heeft 180 nationaliteiten, dus iedereen zal zich hier thuis voelen. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag in de stad. Met musea van wereldklasse, is de stad niet alleen versierd met oude grachten, charmante gevelgevels, ophaalbruggen en windmolens, maar ook met moderne architectuur zoals het EYE Filmmuseum. Echt een paradijs voor urban sketchers!

Tot ziens op het 10e International Urban Sketchers Symposium in Amsterdam, Nederland!