Het bestuur van Stichting Urban Sketchers Nederland organiseert de bekende landelijke schetsdagen, maar we werken ook aan zaken als een beleidsplan, jaarplan, de toekomstvisie en begroting voor de komende jaren.

Het bestuur, vlnr: Annet van den Oord, Roger Klaassen, Rene Fijten en Annelies Darmstadt


Momenteel zijn we met vier bestuursleden die zich met veel plezier en vol overgave inzetten om die plannen te realiseren. We zijn tot de conclusie gekomen dat uitbreiding binnen, of aanvulling op het bestuur, wenselijk is.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten voor alle urban sketchers in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers en/of bestuursleden. Je hoeft niet per se deel uit te maken van het bestuur, je kunt ook een adviserende functie hebben.

  • Heb jij affiniteit met communicatie, websitebeheer e.d.?
  • Of wil je graag met ons een of meerdere Sketch Days organiseren?
  • Of wil je verdiepen of ben je al thuis op het gebied van fondsenwerving?
  • Of… heb je goede ideeën waar je met ons aan wilt werken?

Heb je interesse of heb je behoefte aan invullende informatie, stuur dan een mailtje naar info@urbansketchers.nl. We gaan dan met je in gesprek en kijken hoe jouw wensen en kunde bij ons passen.

Workshops

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste workshopinstructeurs die tijdens onze National Sketch Days een workshop willen verzorgen. Reiskosten en een kleine lunchvergoeding zijn hiervoor beschikbaar. Heb je zin om een keer een workshop te verzorgen? Mail naar info@urbansketchers.nl.