We kunnen bekend maken dat de eerste Nationale Sketchcrawl in Utrecht plaats zal vinden. Utrecht is makkelijk per auto én trein bereikbaar. Er valt voldoende te tekenen in de Utrechtse binnenstad, zoals de grachten en de Domtoren.

Het maximaal aantal deelnemers is gesteld op 40 personen.
Geregistreerde deelnemers ontvangen een ticket per e-mail, dat ze moeten kunnen tonen bij de sketchcrawl. Registratie vooraf is verplicht en start aanstaande zondag 14 februari om 11.00 uur via de volgende link:

Klik hier om te registreren voor de Eerste Nationale Sketchcrawl

Maximaal twee deelnemers per registratie
De naam van elke deelnemer moet aan een ticket gekoppeld worden
We vragen om je begrip als het maximaal aantal tickets bereikt is

Summary in English:
Registration of National Sketchcrawl in Utrecht starts next Sunday 11 AM. Register here.