Antwerpen: een prachtige en mysterieuze stad met heel veel verbazingwekkende gebouwen en mensen die kunnen worden vastgelegd door jouw pen en verf. Er is geen betere plek voor een internationale sketchcrawl. Kom met ons mee op zaterdag 17 september voor een gezamenlijke bijeenkomst, georganiseerd door de Urban Sketchers België, Urban Sketchers Den Haag en Urban Sketchers Nederland.

Iedereen is welkom!

Het is een gemakkelijke route van het Centraal Station Antwerpen naar de Grote Markt. Wij zullen zorgen voor een eenvoudige kaart waarop de meest interessante plekken staan aangegeven, zoals het Rubenshuis, de kathedraal en het Stadhuis.

Geen regels: je kan stoppen en tekenen wat jij wil. De sketchcrawl begint en eindigt in cafés zodat we ook tijd hebben om te kletsen. Neem je eigen lunch mee of koop iets onderweg. En vergeet niet uit te kijken naar je collega schetsers. Als je erbij wilt zijn, willen we je vragen dit formulier in te vullen: http://goo.gl/forms/TVdROjsV1vDTk6oC3

Programma:

  • 10:30 We ontmoeten elkaar bij Le Royal Café op de 1e verdieping van het Centraal Station Antwerpen.
  • 11:00 De Sketchcrawl begint. Volg de kaart van het Centraal Station naar de Grote Markt of ga op avontuur en zoek andere interessante plekken.
  • 15:30: We ontmoeten elkaar weer op de Grote Markt en gaan in een café wat drinken en kletsen.
  • 16:30: officieel einde van de sketchcrawl
English

Antwerp: A city of magnificence and mystery with tonnes of amazing buildings and crowds to capture with your pens and paints. What better place for an international sketchcrawl!
Come join us on Saturday 17 September for a joint meeting organized by Urban Sketchers Belgium, Urban Sketchers Den Haag and Urban Sketchers Netherlands.

Everyone is welcome!

It’s a very easy route from Antwerp Centraal Station to the Grote Markt. We will provide you with a simple map with the most interesting places highlighted, such as Centraal, Rubenshuis, the cathedral and the Stadhuis. No rules, you can stop and sketch wherever you like. The sketchcrawl will begin and end in cafés so that we have time to chat. Bring your own lunch or buy it along the way. And remember to keep an eye out for your fellow urban sketchers!

If you would like to join us, we kindly ask you to fill in this form: http://goo.gl/forms/TVdROjsV1vDTk6oC3

Program

  • 10:30: Meet at Le Royal Café on the first floor of Antwerp Centraal Station
  • 11:00: Sketchcrawl begins! Follow the map from Centraal to the Grote Markt, or be adventurous and look for other interesting sites.
  • 15:30: We’ll meet in the Grote Markt and go to a café for a drink and a chat.
  • 16:30: End of official sketchcrawl. Sketchcrawl international à Anvers

Keep on sketching!!!