Ons bestuurslid Wiltfried Pathuis heeft een rol als Events Director geaccepteerd bij de Urban Sketchers wereldwijde organisatie. Hij wordt verantwoordelijk voor alle wereldwijde Urban Sketchers evenementen, inclusief de symposiums. We feliciteren Wiltfried hartelijk met deze mooie rol en wensen hem veel succes met het invullen ervan.

Na zorgvuldig beraad heeft Wiltfried besloten zijn functie als bestuurslid van de stichting met onmiddellijke ingang neer te leggen om zich volledig op zijn nieuwe taak als Events Director te kunnen richten. Het bestuur van Stichting Urban Sketchers Nederland steunt hem volledig in zijn keuze en is verheugd met zijn benoeming tot Events Director. De huidige bestuursleden zullen Wiltfried’s taken waarnemen tot aan de benoeming van een nieuw bestuurslid.

Het bestuur van onze stichting is met onmiddellijke ingang op zoek naar kandidaten voor de vrijgekomen vacature van bestuurslid. Draag jij Stichting Urban Sketchers Nederland een warm hart toe en lijkt het je leuk om een actieve bijdrage aan onze (bestuurs)activiteiten te leveren? Dan moedigen we je aan om dit kenbaar te maken door een e-mail te sturen aan info@urbansketchers.nl. De aanmeldingstermijn eindigt op 1 januari 2018. We nemen met alle kandidaten contact op over het verdere verloop van de selectie.