Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk voor het Internationale Urban Sketchers Symposium 2019 in Amsterdam? Er zijn verschillende posities beschikbaar van nu tot en met het evenement. We proberen je rol zo goed mogelijk bij je talenten en beschikbaarheid te laten passen, zodat het een leuke en boeiende ervaring wordt. Ook als je al met één van ons hebt gesproken, vragen wij je om alles zorgvuldig te lezen en het online formulier zo goed mogelijk in te vullen (zie knop hieronder). We nemen spoedig contact met je op!

Meld je aan als vrijwillger

 

English

Are you Interested in volunteering for the International Urban Sketchers Symposium in Amsterdam 2019? There will be a variety of positions available from now until the actual event and we aim to fit your role to your talents and availability as best we can so it will be a fun and engaging experience. Even if you have already spoken to one of us, we ask you to please read everything through carefully, fill in the online form honestly (see button below). We will be in touch as soon as we can!

Apply for volunteer