Digitale montage van twee schetsen.

door Mika Hell en Roger Klaassen

Onze Belgische correspondent Mika Hell werkt aan een boek over het industrieel verleden van de grensstreek rond België en Nederland. Het boek zal gaan over de geschiedenis van de streek, maar ook werkelijkheid en fictie vermengen. Het geheel zal worden geïllustreerd met foto’s, schetsen en composities van beiden. Mika Hell zal het boek, zijn afstudeerwerk, in eigen beheer uitgeven.

Verlaten bus in Zuid-Limburg

Hij bezocht de afgelopen tijd ook een paar plaatsen in Limburg. Mika is een liefhebber van deze verlaten plekken. Hij stelt zich dan de redenen voor de achteruitgang en verwaarlozing van deze plekken voor. Mika’s woeste tekenstijl leent zich uitstekend voor dit ruwe onderwerp.

Urbex, Maastricht

Mika Hell zal zijn boek aankondigen via zijn Facebook-pagina. De tekeningen zullen eind juni 2019 worden tentoongesteld in een collectieve expositie aan de ‘Académie des Beaux Arts’, Rue des Anglais in Luik.

 

De verlaten gebouwen zijn niet vergeten door grafitti-artiesten