door Roger Klaassen

Zoals jullie weten, is Gerstaecker een van de partners die onze activiteiten ondersteunt. Hieronder leuk nieuws van Gerstaecker.

Maastricht

De Gerstaecker-winkel in Maastricht (voorheen ook bekend onder de naam Peter van Ginkel) is verhuisd en zit nu in een ruim pand op een prachtige locatie, vlakbij het Vrijthof. Ik bezocht de gloednieuwe winkel onlangs en het ziet er indrukwekkend uit. Een bezoekje waard als je in de buurt bent.

Je vindt de Gerstaecker-winkel op de Grote Gracht 50 in Maastricht. Op deze pagina vind je de andere winkels van Gerstaecker in Nederland.

Aanbiedingen

Op dit moment loopt de voorzomeraanbieding van Gerstaecker. In de brochure staan veel aanbiedingen die voor urban sketchers interessant kunnen zijn. Ik noem er een paar:

  • klappaletten (kunststof paletten waar je je eigen verf in kunt doen)
  • magnetische verfnapjes (leeg) waarmee de klussers onder ons aan de slag kunnen gaan
  • heel veel aquarelverf met fijne kortingen, waaronder een aantal leuke sets. Ik wil onze andere sponsor, Winsor & Newton hier ook even noemen – 20% korting op hun aquarelverf
  • diverse schetsboekjes, onder andere met getint aquarelpapier
  • krukjes, klapstoeltjes (geïntegreerd met een rugzak of met een trolley)

Kortom: neem een kijkje. De voorzomeraanbiedingen gelden tot en met 11 juli.

Livestream

Komende donderdag, 24 juni om 20.00 uur kun je op de Facebook-pagina van Colour.Workshop een livestream volgen waar Jan Min aan de slag gaat met aquarelverf van Daniel Smith.

Onderwerpen: compositie, toonwaardes, het maken van licht en suggereren van diepte… En niet te vergeten sprezzatura, een zekere losheid en durf, die je nodig hebt om de ziel van je onderwerp te vangen!

Kortingscode

Ook dit jaar biedt Gerstaecker weer kortingen aan voor urban sketchers.

Rond onze National Sketch Day is de kortingscode USKALMERE21 van toepassing – print deze bon uit als je naar de winkel gaat. De belangrijkste voorwaarden (voor alle voorwaarden zie de bon):

  • de korting geldt van 22 juni tot en met 15 juli 2021
  • korting is 10%, bij een besteding vanaf 49 euro
  • de korting is niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen