door Roger Klaassen

Winsor & Newton en Urban Sketchers Nederland hebben hun partnerschap voor drie jaar verlengd. Goed nieuws, want hierdoor kunnen wij onze National Sketch Days voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk houden en onze website in de lucht houden.

Winsor & Newton ondersteunt onze activiteiten al sinds 2019. Zo liepen onze ‘rode leger’ aan vrijwilligers tijdens het Symposium in Amsterdam in de herkenbare rode T-shirts, gaf Winsor & Newton verschillende workshops op National Sketch Days, verzorgden ze een aantal livestreams via onze sociale media en het afgelopen jaar werkten we samen in ‘The Journey‘. Kortom: wij zijn blij met Winsor & Newton.

Winsor & Newton is ook blij met ons, aldus Michael Janmaat: “Winsor & Newton is verheugd haar samenwerking met Urban Sketchers Nederland met nog eens 3 jaar te verlengen. De afgelopen jaren heeft Urban Sketchers vele succesvolle evenementen georganiseerd waar wij met trots onze ondersteuning aan hebben verleend.
Winsor & Newton staat voor het inspireren van kunstenaars over de hele wereld en samen met Urban Sketchers en haar partners rekenen wij erop dit de komende jaren nog meer te doen met innovatieve en creatieve middelen.”


Urban Sketchers Nederland wordt op dit moment ondersteund door twee partners, Winsor & Newton en Gerstaecker. Hun bijdragen worden besteed aan de organisatie van de National Sketch Days en kosten als het in de lucht houden van de website en kosten voor de bankrekening. Alle bestuursleden en mede-organisatoren doen hun werk als vrijwilligers.