door Roger Klaassen

De Stichting Urban Sketchers Nederland heeft al enige jaren fijne partnerschappen met Winsor & Newton en Gerstaecker. Vanaf 1 januari 2024 komen daar nieuwe partners bij. Eerder berichtten we al over een partnerschap met KTC, nu mogen we een partnerschap aankondigen met Royal Talens.

Royal Talens zal met vier merken op onze uitingen vermeld worden: Talens, Ecoline, Van Gogh en Sakura.

Rosanne van Loenen (van het Royal Talens Experience Centre): “Royal Talens is verheugd met de samenwerking met Urban Sketchers Nederland, waarmee wij hopen bij te dragen aan jullie creativiteit. Van kleurrijke aquarel en prachtige inkten tot subtiele fineliners en potloden, en alles ertussenin: Royal Talens heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen kunst te creëren.”

“Bij Royal Talens willen we creatieve expressie mogelijk maken voor iedereen en geloven we dat creativiteit één van de grootste menselijke rijkdommen is. Het stimuleert ons om onszelf te uiten, om te leren en contact te maken. Het heeft de kracht om de wereld mooier te maken. Sinds we dit in 1899 ontdekten, is het altijd ons doel geweest om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om uiting te geven aan hun creativiteit. Er is voor ons dan ook niets mooier dan dit via deze samenwerking met Urban Sketchers Nederland samen met jullie te delen.”

Natuurlijk is het bestuur van Urban Sketchers Nederland ook blij met dit nieuwe partnerschap. Samen met de andere partners stelt het ons in staat om in de toekomst beter te zorgen voor onze workshopinstructeurs en onze vrijwilligers en de stijgende kosten op te vangen.